Waregem, stad in galop!

Waregem

Vandaag was ik op de receptie van nieuwe inwoners van Waregem. Als nieuwe inwoner kan ik zo op een andere manier kennismaken met mijn nieuwe thuishaven. Al kende ik Waregem natuurlijk al een beetje voor ik hier ongeveer 3 maand geleden kwam wonen.

De receptie begon met een glaasje fruitsap en kennismaking met de burgervader Kurt Vanryckeghem en enkele schepenen. Na een korte toespraak van Kurt en enkele schepenen was het tijd voor een filmpje over Waregem.

Hierna kregen we in kleine groepen anderhalf uur een rondleiding doorheen de verschillende stadsdiensten. Indien gewenst kon je je vragen stellen aan de bevoegd persoon. Alles verliep in een gemoedelijke sfeer en was zeer aangenaam om te volgen. Dit verliep in een redelijk strak schema want rond 11u30 begon immers de “echte” receptie..

Met zijn 37.000 inwoners mag men spreken van een echte stad. Waregem leeft en dat ik heb ik al zeker mogen meemaken, denk maar aan Waregem koerse..[mappress mapid=”5″]

2 gedachten over “Waregem, stad in galop!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.