Universele hoes ´BARCELONA` voor smartphones door BOSS Black

Met enkel een screenprotector en een protector op de achterkant van mijn iPhone 4S, is deze niet optimaal beschermd. Ik ben geen fan van harde of lompe covers dus ging ik op zoek naar een mooi en degelijk hoesje.

Via de webshop van Coolblue kwam ik op deze hoes van Hugo Boss (is al één van favoriete merk):

Doordat de webshop http://www.mycom.be toen het goedkoopst was, heb ik deze maar besteld. 3(!) weken later kreeg ik telefoon dat mijn bestelling was aangekomen in de winkel te Gent..

Review: De afwerking is zeer degelijk en is gemaakt van kwaliteitsleder. Het hoesje past perfect en beschermt mijn iPhone zeer goed. Met behulp van het lipje kan je zonder problemen je GSM toestel eruit halen. Het magnetische knopje zorgt ervoor dat je toestel er niet uit valt.

Na 3 weken in gebruik nog steeds zeer tevreden over dit hoesje…

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.