Mijn favoriete iPhone apps Deel I

Tweetlogix

Tweetlogix is geen Twitter applicatie zoals er zovelen zijn. De app beschikt namelijk over verschillende leuke eigenschappen zoals: eigen gemaakte thema’s, inline afbeeldingen in je timeline, tweetmarker (syncen van je timeline over diverse apparaten), etc..

Mijn ervaring met de app:

Sinds 1 jaar gebruik ik Tweetlogix als Twitter app, nadat zovele andere apps die ik heb gebruikt niet voldeden aan mijn behoeften. De app zelf heeft mij nog nooit in de steek gelaten en heb geen bijkomende opmerkingen..

Prijs: €1.59

Website: http://www.tweetlogix.com

Link: http://itunes.apple.com/be/app/tweetlogix-for-twitter/id390063388?l=nl&mt=8

 

Tvgids Pro

Deze TV-gids app van Nederlandse makelij is intussen uitgegroeid tot een vaste waarde wat betreft TV-gids apps. De gratis versie (met reclame) en de Pro versie (zonder reclame) werken bijzonder goed. De menu’s zijn naar eigen gebruik aan te passen en de informatie is correct. De app geeft je een goed overzicht van wat er op televisie is.

De functies die deze app aanbieden zijn zeer uitgebreid. Zo kan je een alarm instellen op je favorieten televisieprogramma zodat je deze zeker niet mist. De mogelijkheid om je Twitter-vrienden te laten weten naar welk programma je aan het kijken bent is best handig.

Let op, er zijn verschillende versies voor België en Nederland..

Prijs: €1.59

Website: http://www.tvgids-iphone.nl

Link: http://itunes.apple.com/be/app/tvgids.tv-2.0-belgie-pro/id485276328?l=nl&mt=8

 

Pocket (ReadItLater)

De bedoeling van deze app is het opslaan van artikels, video’s en etc die je op een later tijdstip kan (her)bekijken. Allerlei iPhone-apps ondersteunen Pocket als ‘Lees ik later’. De items kan je dan via deze app gemakkelijk lezen en eventueel plaatsen op sociale media. Met een handig vinkje, geef je aan dat het artikel is gelezen en mag verwijderd worden van je account.

Om gebruik te maken van Pocket, dien je een account te maken op hun website.

Prijs: gratis

Website: http://www.getpocket.com

Link: http://itunes.apple.com/be/app/pocket-formerly-read-it-later/id309601447?l=nl&mt=8

 

IMDb

Deze applicatie is een aanrader voor de TV kijker. Je vindt er informatie over films en series. De grootste film/serie database is handig om even de korte inhoud en/of reviews te lezen.

Steeds wordt er bovenaan uw scherm een overzicht gegeven van de verwachte films.

Prijs: gratis

Website: http://www.imdb.com

Link: http://itunes.apple.com/be/app/imdb-movies-tv/id342792525?l=nl&mt=8