Fotofabriek: fotoboeken, wanddecoraties en meer

Ik kreeg de vraag om een leuke fotoalbum samen te stellen in samenwerking met Fotofabriek.nl. Als fervent amateur-fotograaf kan ik niet anders dan dit leuke voorstel met plezier te aanvaarden.

Opmaak fotoalbum
Allereerst begin je met het verzamelen van je leuke foto’s, ik koos voor actiefoto’s die ik maakte van de lokale voetbalploeg. Mijn archief was groot, héél groot! Het moeilijkste had ik dan al achter de rug. Ik koos voor de hardcover op A4 formaat. Via de handige wizard was het invoegen van foto’s kinderspel. Ben je meer een gevorderde gebruiker, dan kan je ervoor kiezen om een (PDF) Indesign en Photoshop bestand te uploaden.

Fotoalbum editor

Extra tekst, leuke decoratie en kan je héél gemakkelijk toevoegen aan je ontwerp. De hulplijnen in de ontwerpfase zijn handig en er verschijnen regelmatig bruikbare tips op uw scherm.

Ben je tevreden met je ontwerp, dan klik je op “bestellen”.

Het resultaat
De levering werd gedaan door PostNL, via de tracking kon je zeer gemakkelijk de status volgen. Het fotoalbum is stevig verpakt en werd dan ook zonder “kleerscheuren” geleverd. De kwaliteit van de druk is héél goed en de layout komt perfect overeen met je online ontwerp.

Wanddecoratie
Op dezelfde website kan je ook kiezen voor een foto op canvas. Je kan het formaat, baklijst (in zwart, hout of geen kader) kiezen.

De canvas laten verpakken in geschenkpapier behoort ook tot de mogelijkheden. Zeker origineel als geschenk!