Fotocadeau: voor ieder wat wils!

Smuk je interieur op met bijvoorbeeld een foto op hout. Hout is gezellig en warm, maar kan tevens modern zijn. In ieders interieur past wel een mooi portret. Op canvascompany.be heb je een ruime keuze aan foto ideeën. Kies je voor een canvasfoto, foto op houten planken of zelf op plexiglas? Het handige ophang-systeem zorgt voor een zorgeloze plaatsing.

“Daar hout toch iedereen van”

Er wordt gewerkt met hoogwaardige houtsoorten voor zowel indoor als outdoor, denk daarbij aan vurenhout, ayoushout, steigerhout (sloophout), multiplex (mdf), bamboe of berkenplex houtblok. Het materiaal heeft het FSC of PEFC-keurmerk.

Een foto op canvas doek is het héél eenvoudig om te bestellen. U volgt de instructies en als de resolutie/kwaliteit van uw foto hoog genoeg is, kan deze worden geprint. Indien u kiest voor een foto op hout is een whitewash-behandeling aangeraden. Door deze behandeling is het mogelijk om je foto lichter en witter te maken, waardoor hij nog mooier wordt.

Er moeten geen verzendingskosten worden betaald. Enkele dagen later ontvangt u het resultaat thuis of kan u kiezen om het zelf op te halen in één van de 2100 afhaalpunten.