Foto op squares – www.fotocadeau.nl

Het idee
Je interieur opfleuren met foto’s, zo leuk kan het zijn als je op fotocadeau.nl kijkt. De keuze is enorm. Een origineel idee is de foto op te delen in meerdere squares, een squares collage als het ware, die later 1 mooi geheel vormen. Het brengt een moderne touch in je fotomomenten.

Gebruik de volgende kortingscodes als je kiest voor squares (MP50), of bij een meerluik is dit ME50.

Ontwerp
Het ontwerpen van je leuke foto op meerdere squares is al even eenvoudig als 1-2-3. Je kiest zelf welke indeling er het best past voor je foto. Meteen krijg je het resultaat te zien.

www.fotocadeau.nl

De levering verliep vlekkeloos, de track & trace was super handig. De kwaliteit van de foto’s zijn heel goed en in de verpakking zitten ook enkele handige “powerstrips” om de squares op te hangen als het ware. De reacties brengen een lach op je gezicht!

Foto op canvas
Voor elke wat wils, zo kan je ook kiezen voor een foto op linnen. Het ontwerp is eenvoud, bepaal de uitsnede (liggend/vierkant, staand/vierkant of vierkant), kies uit een 2cm of 4cm framedikte en kies vervolgens een formaat. De voorvertoning en de prijs worden meteen op je scherm afgebeeld.

www.fotocadeau.nl