CES 2015: DAG 4 (09/01/2015)

CES2015

In dit laatste verslagje breng ik u allereerst de items die voor mij opvielen.

4K films komen op blu-ray
4k-world-panasonic-eng-unwm
Recent heb ik nog getwijfeld of ik zou kiezen voor een LED tv of een 4K tv. Door het gebrek aan 4K content koos ik uiteindelijk voor de LED HD tv. Wel met 3D ondersteuning, moet voldoende zijn, naar de toekomst toe.

Nu komen 4K films/serie’s naar blu-ray. Ultra HD Blu-ray…

Virtual Reality
Virtual reality wordt hot dit jaar. Meer en meer toepassingen worden ontwikkeld en toegankelijker voor het publiek.

De beleving wordt groter en de toepassingen zijn eindeloos. Meer van dat in 2015..

Intel’s Compute Stick
compute-stick
HDMI-gebaseerde streaming sticks zijn hot. Of het nu de Chromecast, de Roku Streaming Stick, Amazon’s Fire TV of Mozilla’s Matchstick zijn, ze verkopen als zoete broodjes. Goedkoop en toegankelijk. Ik spreek uit ervaring want ik gebruik al een lange tijd de Google Chromecast. Voordat deze te koop was in België. Intel

De Compute Stick heeft alle onderdelen van een volledig functionele Windows 8.1 of Ubuntu Linux computer. Iets groter dan een Chromecast. Zou te koop voor slechts $149..

Zo zit de 2015 editie van CES erop en kunnen we al uitkijken naar volgend jaar. Ik vond dit jaar iets minder vernieuwend en redelijk tegenvallend qua technologische hoogstandjes..