CES 2015: DAG 1 (06/01/2015)

CES2015

Smart fopspeen
Dag 1 van CES is van start gegaan in het Amerikaanse Las Vegas. Wat al meteen opvalt is het groot aantal producten waar nu een “slimme” versie is geproduceerd. Eén van die slimme toepassingen is deze fopspeen met een bluetooth chip. Het tracked de temperatuur van je lieveling.

CES 2015

Met de hulp van je iOS of Andriod device kan je alle statussen goed bekijken. De app kan u ook een signaal geven als je kind verder dan 30 meter van je is verwijderd. Het is ook mogelijk de laatst gekende locatie te zien dankzij de GPS module. De batterij, die overigens niet te vervangen is gaat tussen de 12 en 18 maanden mee. Er zou al een pre-oder lopen vanaf €30.

CES 2015

Guess smartwatch
Guess, het luxemerk brengt binnenkort een eigen smartwatch op de markt. Je kan deze slimme horloge bedienen met je stem, zoals je al eerder in de Android versies van bepaalde horloges ook al had. Tegen de zomer van 2015 moet deze te koop zijn voor ongeveer $300.
guessFB

Schlage smartlock
De zogenaamde “smart locks” zijn een echte hype in gadget-land. Vijs gewoon dit ding op uw voordeur en prop er vier AA-batterijen in en je zult vrijwel direct toegang hebben tot uw huis. Met uw sleutel, een viercijferige pincode of uw smartphone. Via Siri kan je je ook toegang verschaffen tot je woning.
schlageFB
Het product zelf is nog in ontwikkeling maar wordt aangenomen tegen eind 2015 op de markt te komen voor de prijs die varieert tussen de $199 en $300