Canvascompany: wandcirkel

Wandcirkels
De foto op wandcirkel wordt omschreven als een echte eyecatcher, ik geef ze bij Fotocadeau voor 100% gelijk. Hoe leuk en fijn is het niet om je interieur op te smukken met leuke foto’s? Door je foto up-te-loaden en juist te positioneren kom je al een heel eind. De afmeting en het materiaal is tevens ook zelf te bepalen: kies je voor aluminium, karton, kunststof of een sticker. Keuze vanaf 20cm tot 140cm diameter. Prijzen vanaf €11,97

Voorbeeld Canvascompany.nl

De levering liep bijzonder vlot en kwam in perfecte staat aan. Netjes verpakt in karton en enkele beschermlaagjes tussen de verschillende wandcirkels. In de verpakking ook alle benodigdheden om deze kunstwerkjes op te hangen. De kwaliteit van de druk is zeer goed, geen enkele oneffenheden of dergelijke te bespeuren. Ik koos voor wandcirkels van 40cm diameter, dus aardige groot. Iedereen in het huishouden was enthousiast over deze leuke foto’s!

Deze ronde vorm zorgt voor een speciaal effect en “brengen de foto’s precies tot leven”. Strak en modern, daar houd ik van!

Op het moment (tot 1 november 2020) geldt er een korting van 50% op alle wandcirkels. Gebruik de kortingscode: MC50

Wereldkaarten
Wereldkaart schilderij zijn er in allerlei soorten en maten. Je hebt de keuzen uit 90 unieke ontwerpen, denk maar aan een stadskaart of een heuse wereldkaart. Als afwerking kan je kiezen uit verschillend materialen. Zo is er onder andere de mogelijk om je wereldkaart op canvas, behang, hout, aluminium, glas, etc te plaatsen. Je haalt al een kaart in huis vanaf €9,95.

Voorbeeld Wereldkaarten.nl