Betfirst wedstrijd gewonnen!

Gisterenavond gratis naar Zulte/Waregem – Lokeren mogen gaan kijken. Ik deed vorige week mee aan een wedstrijd om een gratis ticket te bemachtigen via de goksite BetFirst. Het was voldoende om een mailtje te sturen met je gegevens en that’s it! Tot mijn grote vreugde kreeg ik een mailtje met de mededeling dat ik gewonnen had. Altijd leuk, iets winnen en zeker een voetbalticket.

De overigens matige partij en het koude weer hebben er al bij al voor gezorgd dat ik een leuke avond heb beleefd in het Regenboogstadion. De nieuwe tribune had ik al bezocht bij de “opendag” op 30 november en zat gisterenavond aardig vol.

IMG_3836.JPG

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.