CES 2014: DAG 2 (08/01/2014)

CES2014_header

Razer Nabu
Toen ik mijn feeds aan het doorlezen was, kwam ik deze interessante armband tegen. De concurrent voor de Nike-fuel en Fitbit beschikt over 2 LCD schermpjes. Razer, bekend van de vele gaming accessoires werkte deze “wearable tech” armband mooi uit. Al doet de armband bijna net hetzelfde als zijn concurrenten, de Nabu wil vooral de 2 OLED schermpjes naar voor brengen als 1 van de vele troeven. Via bluetooth communiceert de Nabo met je iOS of Andriod smartphone. Verder is er weinig info te vinden, developers kunnen voor $49 een exemplaar kopen om apps te ontwikkelen..
Raze_Nabu

Pebble steel
Pebble kwam met een metalen variant op de proppen. De grondlegger van de smartwatch is nu te koop met een metalen armband. De “metalen” versie van de Pebble is $100 duurder dan de “plastic” versie..
Pebble_steel_2014

Eco-Mobius
Motorola kwam enkele maanden terug met idee om “modulaire” smartphones te maken. Smartphones bestaande uit aparte onderdelen in de vorm van een “legoblok“. Upgraden van je toestel zou zo kostenbesparend zijn en bijzonder gemakkelijk. ZTE toont hier alvast hun prototype met de verschillende onderdelen die vervangen kunnen worden. De camera, batterij, display en enkele “core-onderdelen“.
ZTE

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.